De populaire MB Sprinter met laadbak en accessoires

Eén van de populairste Bruder producten in 2018 is deze MB Sprinter bestelwagen met open laadbak. De speelset bestaat behalve de pick-up uit een speelfiguur, verkeersborden en diverse accessoires.

Bruder 02537 - MB Sprinter met accessoires

Bruder 02537 Mercedes-Benz Sprinter speelset met accessoires

Wegenbouw speelset van Bruder bestaande uit een Mercedes-Benz Sprinter bestelwagen met open laadbak en losse oprijplaten, een speelfiguur in een oranje overal met pet, een kruiwagen met bezem en schep, verschillende verkeersborden, 4 verkeerspilonnen en een licht- en geluidmodule op de wagen.

   
 

Bruder MB pickup wegenbouw
 
MB Sprinter met verkeersborden - Bruder
 
Bruder MB Sprinter met laadbak en speelfiguur

 

Speelgoed bestelwagen met licht en geluid

Deze speelgoed bestelwagen met open laadbak en accessoires is een miniatuur van een echte MB Sprinter. De speelset is onderdeel van de Bruder Profi-serie en uitgevoerd op schaal 1:16. Alle artikelen in de set zijn gemaakt van hoogwaardig en sterk kunststof. De MB pickup is voorzien van een licht- en geluidsmodule die werkt op 3 LR44 batterijen. Dit Bruder speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bruder 02537 MB Sprinter Kommunal

Bestel makkelijk en snel op Bentoys.nl

De Bruder 02537 "MB Sprinter Kommunal mit Light & sound Module" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

 
 

Gepubliceerd op vrijdag 6 april 2018

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard