Robuuste Scania veewagen van Bruder

Maak kennis met deze robuuste Scania veewagen van Bruder. De vrachtwagen heeft een wissellaadbak voor veevervoer. De trailer heeft uitklapbare steunpoten zodat deze op zichzelf kan staan. Incl. 1 koe of stier uit de Bruder collectie.

Scania R-serie veewagen

Bruder 03549 - Scania R-serie veetransport vrachtwagen

Met deze veetransportwagen van Scania verplaats je het rundvee op een makkelijke en veilige manier manier van de ene naar de andere locatie. De veetrailer heeft zijdeuren en een achterklep die kunnen openen en sluiten. Tevens kan de achterklep verlengt worden door deze uit te schuiven. Zo heeft het rundvee een extra lang en minder stijl oplooppad. Voor extra veiligheid is de laadklep voorzien van oploophekken. Aan de binnenzijde heeft de trailer verplaatsbare dranghekken zodat de ruimte aangepast kan worden aan het ras of soort dier dat vervoerd wordt.

Scania R-serie veewagen 2
 
Scania r-serie veewagen 1

Speelgoed veewagen van Bruder

De speelgoed veewagen is voorzien van een wissellaadbak container, deze heeft uitklapbare steunpoten en kan dus op zichzelf staan, zodat de vrachtwagen eronder of eronderweg kan rijden. De deuren van de cabine kunnen openen en de buitenspiegels kunnen in- en uitklappen. Eén bruine koe of stier uit de Bruder collectie is inbegrepen bij deze veestransporter. Deze Scania vrachtwagen voor diertranport is gemaakt van hoogwaardig kunststof, heeft stevige profielbanden en uitgevoerd op schaal 1:16. 

Bruder Scania R-serie veewagen 3
 
Bruder Scania R-serie veewagen 4

Bestel de Scania veewagen makkelijk en snel bij Bentoys.nl

De Bruder 03549 "Scania R-serie veewagen met koe" bestel je makkelijk en snel in onze Bentoys webshop. Volg de link  van dit product om direct naar de productpagina te gaan en het artikel in je winkelmand te plaatsen. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Gepubliceerd op donderdag 12 april 2018

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard