Nieuw! De Bruder MAN TGS vuilniswagen met zijlader

Nieuw in de 2018 collectie van Bruder. Deze stoere MAN TGS vuilniswagen met zijlader. De wagen heeft een lift aan de zijkant voor het legen van vuilniscontainers en een kiepfunctie voor het storten van afval.

MAN TGS vuilniswagen met zijlader

Bruder 03761 - MAN TGS vuilniswagen met zijlader

Met de MAN TGS vuilniswagen met zijlader zorg je voor een schone en nette samenleving. Met deze grote vuilniswagen rij je door de straten en haal je het vuilnis op. Rijd daarna door naar de vuilnisbelt om het vuilnis te storten. Opgeruimd staat netjes! 

MAN TGS vuilniswagen met zijlader 1
 
MAN TGS vuilniswagen met zijlader 2

Grote speelgoed vuilniswagen

De vuilniswagen is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft stevige profielbanden. Het voertuig is uitgevoerd in de kleuren grijs en rood en heeft de woorden “reuse, reduce, recycle” op de zijkant staan. De wagen is gemaakt op schaal 1:16 en is met z'n lengte van meer dan 50 cm een grote indrukwekkende verschijning.

MAN TGS vuilniswagen met zijlader 3 - Bruder

Bruder speelgoed met diverse speelfuncties

Deze Bruder vuilniswagen is uitgerust met verschillende speelfuncties. Zo heeft de MAN TGS vuilniswagen een lift aan de zijkant voor het legen van vuilniscontainers. Deze lift kan bediend worden door te draaien aan de bijbehorende draaiknop. Op de vuilnisbelt kan het afval worden gestort door de achterklep te openen en de container te kiepen. 

MAN TGS vuilniswagen met zijlader 4 - Bruder

Bestel makkelijk en snel bij Bentoys.nl

De Bruder 03761 "MAN TGS vuilniswagen met zijlader" bestel je makkelijk en snel in onze Bentoys webshop. Volg de link van dit product om direct naar de productpagina te gaan en het artikel in je winkelmand te plaatsen. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Gepubliceerd op vrijdag 13 april 2018

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard