Nieuwe Bruder waterscooter speelsets

In 2018 collectie vind je drie gave speelsets met een Bruder waterscooter. De waterscooter is een compleet nieuw product binnen de Bruder speelseries én hij kan echt drijven op water!

Bruder  63150 -  Waterscooter met speelfiguur 

Speelset bestaande uit een waterscooter met een bestuurder. Deze jetski kan echt drijven op water en de speelfiguur is voorzien van een zwemvast. Je kan dus meteen te water! Leuk speelgoed om mee te spelen in een zwembad of waterspeeltafel.

Bruder SpeelgoedWaterscooter 2018

Bruder 02503 - Dodge Power Wagon met waterscooter

Deze Bruder speelset bestaat uit een Dodge RAM 2500 Power Wagon en een waterscooter met trailer. De set is inclusief een speelfiguur met zwemvest. Alle items zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16.

Bruder Dodge Power Wagon en waterscooter

Bruder 02599 - Land Rover pick-up met waterscooter

Speelset van Bruder bestaande uit een Land Rover Defender pick-up met trailer en waterscooter. De Land Rover heeft 2 deuren en een motorkap die geopend en gesloten kunnen worden. In de laadbak is veel ruimte om spullen mee te nemen. Deze waterscooter kan echt drijven op water en de bijbehorende speelfiguur is voorzien van een zwemvast. Met behorende trailer verplaats je de waterscooter gemakkelijk van de ene naar de andere locatie.

Bruder Land Rover met waterscooter

Nieuwe Bruder modellen verwacht...

Binnenkort verwachten wij nog meer nieuwe Bruder modellen. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Social Media of bekijk regelmatig de nieuwe nieuwsberichten op Bentoys.nl

Gepubliceerd op maandag 25 juni 2018

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard