Mercedes-Benz Arocs met afrolcontainer en Schaeff minigraafmachine (03624) 

Bruder Scania Liebherr Hijskraan (03570) - 1
 
Bruder Scania Liebherr Hijskraan (03570) - 2

Over de Bruder Scania R-serie Liebherr speelgoed hijskraan

De Scania R-serie Liebherr hijskraan van Bruder (03570) is voorzien van een uitschuifbare functionele kraanarm en het bovenstel van de kraan kan helemaal ronddraaien. De kraan is een miniatuurweergave van een echte mobiele hijskraan van Scania en is uitgevoerd op schaal 1:16.

Z'n grote speelgoed hijskraan moet natuurlijk stevig kunnen staan en rijden en daarom is deze Scania voorzien van vier wielassen, acht stevige profielbanden en vier uitschuifbare steunpoten. De deuren van de cabine's kunnen openen en de vrachtwagenwagen is voorzien van leuke licht en geluidseffecten via de geluidsmodule op het dak van de cabine.

Bruder Scania Liebherr Hijskraan (03570)

De Bruder Scania speelgoed hijskraan combineren

Deze Scania hijskraan kun je combineren met de Bruder bWorld speelfiguren, zoals een bouwvakker, deze passen perfect in de twee bestuurderscabine's. Ook kun je spelen in combinatie met de bWorld bouwaccessoires, zoals bouwhekken en bouwgereedschap. Tevens is het leuk om de hijskraan te combineren met andere Bruder bouw en infra voertuigen. Zo creëer je eindeloos veel leuke speelcombinaties.

Bruder Scania Liebherr Hijskraan (03570) -3

Bestel de Bruder Scania speelgoed hijskraan bij Bentoys.nl

De Bruder Scania R-serie Liebherr hijskraan (03570) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Gepubliceerd op vrijdag 21 september 2018

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard