NIEUW! Molen en Aviator - Ugears modelbouw

We hebben ons Ugears modelbouw opnieuw uitgebreid met twee nieuwe modellen. Het gaat om de Molen / Windmill en de Aviator incl. vliegtuig en helikopter.

Ugears modelbouw Tower Windmill - Molen

Ugears mechanische modelbouw - Model Molen / Tower Windmill

Het ontwerp van deze Ugears molen is gebaseerd op de Engelse "Chesterton Windmill", een 17e-eeuwse cilindervormige stenen torenmolen die buiten het dorp Chesterton, in Warwickshire stond. Met het bouwpakket van Ugears bouw je je eigen molen, de set bestaat uit maar liefst 585 onderdelen. Het model wordt aangedreven door een verwijderbare rubberband-motor. Wanneer deze motor wordt verwijderd, kan de windmolen in een “handmatige” modus werken. Zo kunt u het complexe mechanisme tot in detail kunt observeren.

Ugears modelbouw - Aviator

Ugears mechanische modelbouw - Aviator met vliegtuig en helikopter

Met het geleverde bouwpakket maak je een "Aviator", bestaande uit een luchtverkeerstoren, bedieningsmechanisme én een vliegtuig en helikopter die je afwisselend kunt plaatsen. Zodra het model klaar is kun je het vliegtuig of de helikopter laten vliegen in onder andere diverse snelheden en draairichtingen. Het complete model bestaat uit 726 houten onderdelen en is geschikt voor gevorderde modelbouwers van 14 jaar e.o.

Bestel Ugears makkelijk en snel op Bentoys.nl

Ugears modelbouw pakketten bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Gepubliceerd op vrijdag 7 december 2018

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard