Nieuwe Siku modellen - januari 2019

In januari presenteert Siku zes compleet nieuwe modellen! Het betreft de Politie Hovercraft (0890), de internationale verkeersborden (0894), de vrachtwagen met kantelbare bak en kiepaanhanger (1685), de Sportwagen set (6323), de Fendt 1042 Vario tractor (3289) en de John Deere 8500i Maïshakselaar (1794). Al deze modellen zijn verkrijgbaar in onze Bentoys webshop.

Siku 0890 - Hovercraft Polizei

1. Siku Super 0890 - Polizei Hovercraft

De"luchtkussenboot", beter bekend onder de naam "Hovercraft", is snel en wendbaar op het land en in het water. Vanzelfsprekend dat ook de politie gebruik van deze voertuigen om jacht te maken op boeven en criminelen. Aangedreven door een grote rotor achterop gaat het vaartuig supersnel door moerasgebieden, door water, over weiden en door het bos. Deze hovercraft is gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitgevoerd in de duitse politiekleuren. Op één zijde staat het woord "Polizei". De Siku Hovercraft Politie is daarmee de perfecte aanvulling op de Siku super collectie

Siku 0894 - internationale verkeersborden

2. Siku Super 0894 - Internationale verkeersborden

Verkeersborden vragen in landelijke gebieden om speciale aandacht voor koeien op de weg en in het bos voor overstekend wild. Er wordt echter wereldwijd met Siku voertuigen gespeeld. Vanzelfsprekend wordt in andere werelddelen en landen gewaarschuwd voor andere dieren op of naast de weg: beren, elanden, kangoeroes, kiwi's, krokodillen. En mocht er eens een UFO landen, dan zwaait de buitenaardse bezoeker vriendelijk naar je. De borden zijn uitgevoerd in hoogwaardig materiaal en staan stevig op elke vlakke ondergrond. Met de internationale waarschuwingsborden van Sikuworld ga je op ontdekkingsreis naar verre landen en continenten.

Siku 1685 - Vrachtwagen met kantelbare bak en kiepaanhanger

3. Siku Super 1685 - Vrachtwagen met kantelbare bak en kiepaanhanger

Bouwpuin, grond, kiezels of zand: de vrachtwagen met kantelbare bak is het "manusje van alles" op elke bouwplaats. Met de krachtige motor trekt deze vrachtwagen kipper ook een extra kiepaanhanger op tandemas. De bakken kunnen tot aan de rand worden volgeladen met grondstoffen door de Siku Super graafmachines en shovels. Na aankomst op de stortplaats kunnen de bakken worden gekanteld en kan de aanhanger worden afgekoppeld om op een tweede stortplaats uit te laden. De kleppen van de kiepbakken kunnen worden geopend.

Siku 6323 - Sportwagen Set

4. Siku Super 6323 - Sportwagen Set

Wie heeft de snelste auto in de garage? Deze stoere Siku sportwagens zijn altijd klaar voor een spontane race. Aan de start: Bugatti Veyron, Mercedes-Benz McLaren SLS en een Dodge Viper. Gave sportwagenmodellen, van bekende automerken, die inmiddels zijn uitgegroeid tot de meest legendarische auto's van de 21e eeuw. Deze superauto's brengen samen ruim 2.000 PK op de weg. Het trio van Siku Super wordt gepresenteerd in opvallende lakkering en een sportieve uitstraling. De deuren van de Dodge Viper kunnen worden geopend.

Siku 3289 - Fendt 1042 Vario met dubbellucht

5. Siku Farmer 3289 - Fendt 1042 Vario met dubbele banden

Sterk, sterker, Fendt serie 10. Dit is het topmodel uit deze serie en deze tractor maakt met de vier grote dubbellucht banden aan de voor- en achteras duidelijk hoeveel power het voortuig op het land zet: meer dan 400 PK. Toch kan dit oergeweld in de uitvoering 1:32 van hoogwaardig metaal en kunststof eenvoudig met het beweegbare stuur in toom worden gehouden. De nauwkeurige besturing met pendelas voor, zorgt voor een hoge wendbaarheid, zowel op het veld als op de boerderij. De cabine van de Fendt 1042 Vario tractor kan bovendien eenvoudig worden afgenomen. Op de beweegbare Siku voor- en achterkoppeling kunnen de aanbouwapparaten en aanhangers uit de Siku Farmer 1:32 collectie worden gekoppeld en over het veld worden getrokken. 

Siku Super 1794 - john Deere 8500i

Siku 1794 - John Deere 8500i

De indrukwekkende John Deere 8500i maïshakselaar beweegt zich soepel door het maïsveld. Siku presenteert dit nieuwe model op schaal 1:87. De hakselaar is gemaakt van metaal en onderdelen van hoogwaardig kunststof. De banden zijn gemaakt van rubber. Het maïs-opzetstuk is afneembaar en kan voor transport naar het volgende maïsveld worden opgeklapt. De zogenaamde losvijzel waarmee de gehakselde maïs op de klaarstaande agrarische aanhanger wordt geladen, is beweegbaar.

Gepubliceerd op woensdag 9 januari 2019

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard