Nu verkrijgbaar: Bruder John Deere 6920 tractor met aanhanger

Deze gave Bruder (02057) tractor speelset bestaande uit een John Deere 6920 mét kipper is nu verkrijgbaar in onze webshop.

Bruder 02057 - John Deere 6920 tractor met aanhanger

De Bruder John Deere 6920 tractor

Deze landbouwtractor kan gebruikt worden om realistische situaties in de landbouw na te spelen, zoals het gereedmaken van de grond of het oogsten van producten. De tractor heeft een afneembaar frontgewicht en de motorkap kan openen. De verende off-road vooras, kan tijdens het spelen, makkelijk bestuurd worden met het stuurverlengingsstuk via het dak.

én de rode aanhanger met kiepfunctie

Deze tandemasser aanhanger heeft een kiepfunctie. Door de hendel te verstellen kan je kiezen voor een automatisch openende achterklep bij kiepen of je kunt alleen het kleinere graanluik openen. De aanhangwagen wordt gebruikt om bijvoorbeeld graan, zand of materialen te vervoeren. Met een uitklapbare steunpoot. De Bruder aanhanger is ook apart verkrijgbaar.

Bruder 02211 - Kipper aanhanger

Bruder speelgoed bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl

De Bruder tractor speelset bestaande uit de John Deere 6920 met kipper óf alleen de rode aanhanger bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Gepubliceerd op maandag 25 februari 2019

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard