Ugears Cabriolet & Vliegtuigwerper

Het assortiment is uitgebreid!! Ugears heeft twee nieuwe ontwerpen gemaakt.. De Dream cabriolet en de Vliegtuigwerper, en deze zijn nu verkrijgbaar bij Bentoys.nl

 

Dream Cabriolet VM-05 (70046)

Deze cabriolet van Ugears is gebaseerd op de cabriolet uit de jaren 50, in dit tijdperk hadden ze prachtige luxe auto's en cabrioletten. De Droom Cabriolet VM-05 is een gedetailleerd en realistisch auto, en is uitgerust met een rubberband motor waarmee het mechanisme wordt aangedreven en bestuurd! De cabrio kan rijden voor deze op te winden. De cabrio heeft nog veel meer opties zoals: motorkap en kofferbak kunnen open, ramen kunnen naar beneden en omhoog en de ruitenwissers kunnen heen en weer! 

 

 

Vliegtuigwerper (70047)

Met het bouwpakket van Ugears bouw je je eigen Vliegtuigwerper/Vlucht Starter, de set bestaat uit maar liefst 200 onderdelen. Het model wordt aangedreven door een verwijderbare rubberband-motor. Wanneer deze verwijderd/los laat, kan het vliegtuig wel tot 30 meter weg vliegen.

Ugears Speelgoed

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig
Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Meer van Ugears zien? Klik dan hier

Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2019

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard