De nieuwe Bruder sleepwagen speelset

Nieuw binnen van Bruder! Deze leuke speelset, bestaande uit een MAN TGS sleepwagen en Roadster personenauto. Met deze set speel je eindeloos veel situaties uit het dagelijkse wegverkeer na! 

Bruder 03750 - MAN TGA sleepwagen met Roadster

Bruder 03750 - MAN TGS sleepwagen met personenauto

Deze Bruder sleepwagen speelset bestaat uit een MAN TGS speelgoed sleepwagen met kraan en een rode Roadster personenauto. De set is onderdeel van de Bruder Profi-Serie en uitgevoerd op schaal 1:16.  De kraan van de sleepwagen heeft zowel een hijs- als sleepfunctie, zodat je de auto op verschillende manieren op de trailer kunt laden.

Doordat je het oprijgedeelte kunt laten zakken, kun je de Roadster tevens gemakkelijk op- en af laten rijden. Met de uitklapbare steunpoten kun je de MAN sleepwagen stevig en stabiel op de grond zetten tijdens het laden en lossen. Boven op de cabine is de sleepwagen voorzien van een licht- en geluidsmodule met 4 verschillende geluiden.

MAN TGS sleepwagen met auto van Bruder

Bestel jouw favoriete speelgoed makkelijk en snel bij Bentoys.nl

De Bruder 03750 "MAN TGS tow truck with roadster" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2019

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard