Stoere veegwagen van Bruder

Ben jij ook zo onder de indruk als je een veegwagen door de straten ziet komen? Het is gaaf om te zien hoe z'n robuuste vrachtwagen met grote borstels de straat weer keurig en netje aanveegt. Gelukkig kun je dit nu zelf thuis naspelen met de nieuwe MAN TGS veegwagen van Bruder! 

Bruder 03780 - MAN TGS Veegwagen
Bruder 03780 - MAN TGS Veegwagen
 
Bruder 03780 - MAN TGS Veegwagen
Bruder 03780 - MAN TGS Veegwagen

MAN TGS 26.500 Veegwagen

Dit is de MAN TGS 26.500 vrachtwagen die dienst doet als rubuuste straatveegwagen. Het voertuig van de gemeente reinigingsdienst zorgt voor het keurig en efficient aanvegen van de straten. Door de kantelbare container kan het vuil dat is opgeveegd, gemakkelijk worden gestort bij de afvalinzamelingsplek. 

Bruder speelgoed = kwaliteit speelgoed

Deze straatveeg - vrachtwagen is onderdeel van de Bruder Profi-serie. Deze serie bevat realistische speelgoed modellen van veel in het straatbeeld voorkomende voertuigen, waaronder deze veegwagen van de gemeente reinigingsdienst. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardig kunststof en daardoor bijzonder sterk. Deze veegwagen is met schaal 1:16 een groot speelgoedmodel en daardoor bijzonder populair bij kinderen. Door de diverse speelfuncties staat dit speelgoed dan ook garant voor urenlang speelplezier!

Gepubliceerd op woensdag 20 mei 2020

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard