Scrambler Ducati motor speelgoedsets

Nieuw van Bruder in 2020, deze stoere speelgoed sets met Scrambler Ducati Full Throttle motoren: de Bruder Scrambler Ducati Full Throttle bWorld speelset (63053), de Motorwerkplaats met Ducati motor en monteur (62102)  én de Land Rover terreinwagen met motor op aanhanger (02589).

Bruder 63053 - Scrambler Ducati Full Throttle bWorld speelset

Dit is de Scrambler Ducati motor speelset van Bruder. Het motormerk Ducati creëert motoren met geraffineerde techniek en een uniek design die gezamelijk de passie voor het motorrijden uitstralen. Deze passie zie je dan ook terug in de vormgeving en kleurstelling (zwart-geel) van deze speelgoedmotor die is uitgevoerd op schaal 1:16. De set is inclusief een motorrijder in motorpak en een helm. 

Bruder 63053 - Ducati Scrambler Full Throttle motor speelset

Bruder 62102 - Motorwerkplaats met Ducati motor en monteur 

Deze motorwerkplaats speelgoed set van Bruder bestaat uit een Ducati Scrambler motor, motorheftafel, gereedschap met bijpassende achterwand, een monteur, helm en motorhandschoenen. Deze speelset is voor echte motor liefhebbers! De motorheftafel is verstelbaar zodat je er op verschillende manieren aan kan sleutelen. De motor heeft de kleuren geel en zwart.

Werkplaats voor motoren met Ducati Scrambler

Bruder 02589 - Land Rover Defender terreinwagen + Scrambler Ducati motor op aanhanger

Deze Bruder speelset (02589) bestaat uit een Land Rover Defender terreinwagen met aanhanger én een Scramble Ducati Full Throttle motor. De Land Rover Defender terreinwagen heeft deuren, een motorkap en een achterklep die geopend kunnen worden. Aan de onderzijde bevindt zich een stuurverlengstuk die via het dak geplaatst kan worden, zo kan je de auto prima besturen. Dit speelgoed van Bruder is gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16.

Land Rover terreinwagen met motor op aanhanger (02589)
Gepubliceerd op vrijdag 29 mei 2020

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard