Nieuw binnen! Politie speelset met paardentrailer en paard

Deze nieuwe politie speelset is onderdeel van de Bruder Profi-serie en bestaat uit een Land Rover Defender politieauto, een paardentrailer, politieagent met accessoires en een bijbehorend politiepaard. De set is, zoals alle items uit de Bruder collectie, uitgevoerd op schaal 1:16.

Politie speelset Bruder

Land Rover Defender politieauto

Deze stoere Land Rover Defender politieauto is gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd in het Duits politiethema met de kleurstelling blauw/wit/grijs.De motorkap, de deuren en de achterklap van de auto kunnen openen en sluiten. De Land Rover is voorzien van een licht en geluidsmodule met 4 functieknoppen én een afneembare trekhaak waardoor de paardentrailer gemakkelijk achter de terreinwagen gekoppeld kan worden.

 

Paardentrailer en paard

De paardentrailer heeft een opklapbare rijplaat en een zijdeur die kan openen. In de trailer past het bijbehorende politiepaard. Bij het paard zitten diverse bijbehorende items, zoals hoofdstel, zadel en scheenbeschermers.

Politieagent met accessoires

De set wordt compleet gemaakt met een politieagent incl pet, heupriem met plek voor de wapenstok, zaklamp, pistool, handboeien en portofoon. 

Politie speelset Bruder 2020
Gepubliceerd op woensdag 17 juni 2020

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard