TOP 10 - BRUDER SPEELGOED 2020

Nr. #4 - Mercedes-Benz Arocs Dumper (03623) 

Op plek 4 van de populairste Bruder speelgoedartikelen in 2020 staat de MB Arocs Dumper. Deze vrachtwagen heeft een halfpipe-vormige container zodat de lading goed gecentreerd blijft tijdens het transport. De dumper heeft een 3-delige uitschuifbare cilinder voor een optimale kiepfunctie.

Mercedes-Benz Arocs Dumper (03623)

Mercedes-Benz Arocs Dumper van Bruder, de container heeft een halfpipe-vormige container zodat de lading goed gecentreerd blijft tijdens het transport. De dumper heeft een 3-delige uitschuifbare cilinder voor een optimale kiepfunctie.

Veelzijdige dumper vrachtwagen

De kipper vrachtwagen bevat verschillende bewegende onderdelen. Zo kan de laadbak op verschillende niveaus kiepen en kan de achterklep geopend worden. De deuren van de cabine kunnen openen en sluiten. Door de halfpipe vorm van de laadbak wordt de lading automatisch geplaatst in het centrum, zodat het rijcomfort optimaal is. Met de Mercedes-Benz Arocs Dumper kan levensecht laden en storten van lading worden nagespeeld. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat deze speelgoed vrachtwagen garant voor jarenlang speelplezier.

Gepubliceerd op maandag 11 januari 2021

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard