Hurdy-Gurdy modelbouw (70030)
Ugears

Hurdy-Gurdy kit van het merk Ugears. Maak van het geleverde bouwpakketje, met houten modelbouw onderdelen, je eigen 3D snaarinstrument. Na het in elkaar zetten, kun je deze Hurdy-Gurdy ook echt bespelen. 

  • Hurdy-Gurdy
  • Snaarinstrument
  • Materiaal: hout
  • 292 onderdelen
  • Ugears 

 

 

Hurdy-Gurdy kit van Ugears. Een modelbouwpakket met 292 onderdelen.

Ugears houten modelbouw "Hurdy-Gurdy"

De "Hurdy-Gurdy" is een instrument dat in de 15e eeuw ontstaan is. De Hurdy-Gurdy was een veelgebruikt en populair muziekinstrument in Engeland.  Sommigen noemen de Hurdy-Gurdy muziek zelfs de "Rock'n'Roll van de Middeleeuwen". Dit was de inspiratie voor Ugears om deze prachtige houten modelbouw Hurdy-Gurdy te ontwerpen. 

Uniek muziekinstrument modelbouw ontwerp

Het bouwen van dit snaarinstrument bestaat uit verschillende fases. Eerst worden de kleinste delen in elkaar gezet om de grote bouweenheden te vormen, zoals de body, deck's, het wiel, het keybord en de snaren.  Dit allemaal bij elkaar vormt dan het complete model. Het is een uniek ontwerp met veel technische elementen. Hier kan je uren plezier aan beleven!

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje of speciale wax, om de onderdelen als het ware "te smeren". 

Stemmen en spelen

De Ugears Hurdy-Gurdy is een mechanisch muziekinstrument. Om erop te spelen draai je met één hand aan het handvat en druk je de knoppen in met de andere hand.  Om het model te stemmen volg je de instructies in de handleiding.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Hurdy-Gurdy" kit bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!
 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Geschikt voor
Jongens, Meisjes
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Hurdy-Gurdy modelbouw (70030)

Ugears

€ 74,99
QIn winkelwagen

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard