Schatkist modelbouw (70031)
Ugears

Modelbouw "Schatkist" van het merk Ugears. Met de houten onderdelen die in het bouwpakketje zitten, maak je je eigen schatkist. Een prachtige mechanische puzzelbox voor al je juwelen en geheime notities. 

  • Schatkist
  • Mechanische puzzel
  • Modelbouw
  • Materiaal: hout
  • Ugears

 

 

Houten modelbouw 3D schatkist /  treasure box met een prachtig gedetailleerd ontwerp.

Ugears modelbouw - Houten juwelenkistje

Deze Ugears 3D modelbouw schatkist / treasure box, is een mooi vormgegeven houten juwelenkistje. Hierin berg je al je juwelen, geheime notities en kleine spullen netjes op. Alleen degene die weet hoe je de sleutel precies kunt vinden en gebruiken, krijgt te zien wat er in de houten schatkist / treasure box wordt bewaard.

3D houten schatkist / treasure box

De sleutel van de Ugears treasure box wordt bewaard op de speciale plek aan de bovenkant van de 3D schatkist. Het enige wat je hoeft te doen, is de sleutel eruit halen om deze vervolgens in het sleutelgat van de houten juwelenkist te plaatsen om deze daarna een aantal slagen te draaien. 

Bestel makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Treasure Box" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Geschikt voor
Jongens, Meisjes
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Schatkist modelbouw (70031)

Ugears

€ 44,95
QIn winkelwagen

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard