20-Minuten Timer modelbouw (70004)
Ugears

Deze zelfbouw "Timer" is van het merk Ugears. Maak van het geleverde modelbouw pakketje je eigen Timer. Je kan de timer instellen op een tijd tussen de 1 en 20 minuten 

  • Timer 1-20 minuten
  • 107 onderdelen
  • Materiaal: hout
  • Mechanische Modelbouw 
  • Ugears 

Houten modelbouw "Timer"

Ugears mechanische modelbouw "20-minuten Timer"

Het bouwen van dit uurwerk model is een aangenaam proces van werken met uw handen. U bent er meerdere uren tot enkele dagdelen mee bezig. Als eerste worden de 107 onderdelen uit de houten platen van het geleverde bouwpakketje gedrukt. Vervolgens kan deze modelbouw Timer, naar aanleiding van duidelijke instructieplaatjes, in elkaar gebouwd worden.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Zet de timer tussen de 1-20 minuten

Wanneer het model klaar is kan deze worden ingesteld op een tijd tussen 1 en 20 minuten. Als het alarm geactiveerd is, zul je nadat de tijd om is, een tikkend geluid horen. 

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten modelbouw "20 minuten timer" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
17,3 cm (lengte) x 8,0 cm (breedte) x 25,6 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

20-Minuten Timer modelbouw (70004)

Ugears

€ 39,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard