Tramlijn modelbouw (70028)
Ugears

Modelbouw tramlijn van Ugears. Deze set bestaat uit een tram met diverse bijpassende accessoires, zoals een tramhalte, trambaan, tramdepot, loopbrug en mensfiguren. De tram kan zelf rijden door deze "op te winden" met de draaiknop.

  • Modelbouw Tram
  • Incl. baan, depot, halte en loopbrug
  • Rijden door "op te winden"
  • Ugears houten modelbouw

 

Houten modelbouw tram met accessoires.

Ugears mechanische modelbouw tramset

Het bouwpakket voor deze tramset bestaat uit 284 onderdelen. Als de modeltrein en de accessoires volledig in elkaar zijn gezet zijn er diverse bewegende onderdelen. Zo kun je de tram "opwinden" om hem vervolgens te laten rijden over de trambaan. Ook is er een knop voor het openen en sluiten van de deur. In het tramdepot kan je de tram via de draaischijf laten draaien.

Modelbouw Tram met bijpassende accessoires

De tramset heeft naast de mechanische modelbouw tram, diverse bijpassende accessoires:

Tramhalte
Onder andere is er een tramhalte. Deze is uitgerust met een klok, een bankje, een afdakje, een trap en een kiosk om kaartjes te kopen. De trap is verplaatsbaar en kan zo op verschillende plekken bij de tramhalte geplaatst worden.

Tramdepot
Er is een tramdepot met een poort waardoor de tram naar binnen kan rijden om voorbereid te worden op zijn volgende reizen. Het depot is tevens uitgerust met een draaischijf om de tram een andere kant op te laten rijden. 

Loopbrug
De voetgangersoverweg is gemaakt in de vorm van een boog en gaat over het spoor heen. 

Trambaan
De trambaan bestaat uit een stuk recht spoor en een gebogen spoor.

Mens-figuren
De tramset wordt compleet gemaakt met verschillende figuren van mensen. Zoals een man met paraplu, een vrouw met parasol, een vrouw met een hond, een man op een paard en een krantenjongen.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Tramlijn / Tram Line" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
90,0 cm (lengte) x 12,0 cm (breedte) x 18,0 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Speelthema
Treinen, 3d modelbouw
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Tramlijn modelbouw (70028)

Ugears

€ 39,95
QIn winkelwagen

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard