Mechanische Bloem modelbouw (70019)
Ugears

Mechanische Modelbouw Bloem van Ugears. Maak van het geleverde bouwpakketje je eigen Mechanische Bloem met binnenin, naar keuze, een danseresje óf levensboom. 

  • Mechanische Bloem / Flower
  • Met danseresje of levensboom
  • 101 onderdelen
  • Materiaal: hout
  • Ugears modelbouw

 

Houten modelbouw mechanische bloem.

Ugears mechanische bloem met danseresje of levensboom

Het bouwpakket voor deze mechanische bloem met daarin, naar keuze een danseresje of levensboom, bevat 101 onderdelen. Als de bloem volledig in elkaar is gezet kun je de bloem openen en weer sluiten door te draaien aan de draaischijf op de basis. Wanneer de bloem open is zie je het danseresje of de levensboom ronddraaien. Ook leuk is het om de figuur binnenin de mechanische bloem als houder voor bijvoorbeeld een mooie ring of armband te gebruiken.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Mechanische Bloem/Flower", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
16,0 cm (lengte) x 13,0 cm (breedte) x 13,0 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Mechanische Bloem modelbouw (70019)

Ugears

€ 35,95
QIn winkelwagen

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard