Mechanisch Etui modelbouw (70001)
Ugears

Modelbouw Etui van Ugears. Maak van het geleverde bouwpakketje je eigen mechanische bakje voor het aantrekkelijk opbergen van kleinere kantoorartikelen, zoals paperclips of visitekaartjes.

  • Mechanisch Etui
  • Voor opbergen kantoorartikelen
  • 61 onderdelen
  • Materiaal: hout
  • Ugears modelbouw

Houten modelbouw bureaubakje mét deksel.

Ugears mechanical Box 

Het bouwpakket voor dit mechanische etui bevat 61 onderdelen. Zodra het model volledig is gemonteerd kan, met de hendel aan de zijkant, het deksel van het doosje worden geopend. Na een poosje gaat het deksel vanzelf weer dicht.

Geschikt voor kleine kantoorartikelen

In dit handige kantoorbakje kun je kleinere kantoorartikelen opbergen, zoals visitekaartjes, elastiekjes of paperclips. Je kunt daarom ook kiezen uit twee doosvarianten, de ene versie heeft een uitsparing, zodat kaartjes makkelijk uit het bakje genomen kunnen worden en de andere versie bestaat uit een volledig gesluiten doosje.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Mechanisch Etui / Mechanical Box", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
19,6 cm (lengte) x 9,0 cm (breedte) x 18,7 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Mechanisch Etui modelbouw (70001)

Ugears

€ 29,95
QIn winkelwagen

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard