Stoomlocomotief modelbouw (70012)
Ugears

Modelbouw Stoomlocomotief van Ugears. Maak van het geleverde bouwpakketje een gedetailleerde mechanische stoomlocomotief met aanhanger. Geschikt voor experts modelbouwers.

  • Mechanische stoomlocomotief
  • Kan tot 5 meter zelf rijden
  • 443 onderdelen
  • Materiaal: hout
  • Ugears modelbouw

 

Houten modelbouw stoomtrein voor gevorderden.

Ugears mechanische modelbouw locomotief

Het bouwpakket voor deze stoomlocomotief en aanhanger bestaat maar liefst uit 443 onderdelen. Het in elkaar zetten van de trein is dan ook geschikt voor de exper modelbouwer en de verwachtte bouwtijd is ongeveer 12 uur. Als de stoomtrein volledig in elkaar is gezet zijn er diverse bewegende onderdelen. Zo kun je de locomotief tot wel 5 meter te laten rijden door het "rubber-band-engine" systeem. De stoomlocomotief kan in 3 verschillende modi worden geplaatst, de keuzes zijn "vooruit", "achteruit"en "vrij".

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Stoomlocomotief / Locomotive with Tender" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
47 cm (lengte) x 10 cm (breedte) x 12 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Speelthema
Treinen, 3d modelbouw
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Stoomlocomotief modelbouw (70012)

Ugears

€ 69,95
QIn winkelwagen

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard