Theater modelbouw (70002)
Ugears

Modelbouw "Theater" van Ugears. Maak van het geleverde bouwpakketje je eigen mechanische theater met verschillende ronddraaiende figuren en karakters.

  • Mechanisch Theater
  • Met diverse figuren en karakters
  • 70 onderdelen
  • Materiaal: hout
  • Ugears modelbouw

Houten mechanisch model "theater"

Ugears Mechanical Model Theater

Het bouwpakketje voor dit theater model bevat 70 onderdelen. Zodra het model volledig is gemonteerd zullen, door te draaien aan het aandrijfwiel, de diverse figuren en karakters op de 3 wielen om en om verschijnen. Door de verfijnde vormgeving is dit mooie mechanische theater een echte eyecatcher in de kamer.

Drie wielen met diverse figuren

Het theater bevat drie wielen met karakters die telkens ronddraaien, zodat je steeds andere combinaties van figuren ziet. Op het eerste wiel vind je een kasteel, een prins te paard en een koning. Op het tweede wiel zie je een draak, een heks en een maffe joker en tenslotte vind je op het derde wiel een schat en een prinses.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

Het Ugears modelbouw "Model Theater", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
18,9 cm (lengte) x 7,7 cm (breedte) x 21,3 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Theater modelbouw (70002)

Ugears

€ 34,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard