Dynamometer modelbouw (70005)
Ugears

Modelbouw "Dynamometer" van Ugears. Van het geleverde bouwpakketje maak je je eigen mechanische dynamometer. Zet het systeem in werking en laat deze Dynamometer voor je beslissen wat je gaat doen.

  • Mechanische Dynamometer
  • Beslis welke activiteit je gaat doen 
  • 48 onderdelen
  • Materiaal: hout
  • Ugears modelbouw

 

Houten mechanisch model "Dynamometer"

Ugears Mechanical Model Dynamometer

Het bouwpakketje voor dit mechanische model bevat 48 onderdelen. Hiermee is de Dynamometer één van de simpelere Ugears modellen. Zodra het model volledig is gemonteerd zal, door te draaien aan het grote wiel of door te blazen tegen het bovenste schoepenrad, het systeem gaan bewegen. De pijl springt van het ene naar het andere icoontje en zal uiteindelijk bij één activiteit stoppen. Hiermee is bepaald wat jou te doen staat. Is het een wandeling, opruimen of lekker koken?

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

Deze "Mechanische Dynamometer" van Ugears modelbouw, bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

 

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
14,7 cm (lengte) x 7,2 cm (breedte) x 17,0 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Dynamometer modelbouw (70005)

Ugears

€ 19,95
QIn winkelwagen

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard