Tram modelbouw (70008)
Ugears

Modelbouw tram van Ugears. Deze set bestaat uit een tram met diverse bijpassende accessoires, zoals een tramhalte, trambaan, tramdepot, loopbrug en mensfiguren. De tram kan zelf rijden door deze "op te winden" met de draaiknop.

  • Model Tram
  • Incl. trambaan
  • Rijden door "op te winden"
  • Materiaal: hout
  • Ugears modelbouw

Houten modelbouw tram.

Ugears mechanische modelbouw tram

Het bouwpakket voor deze tram bestaat uit 154 onderdelen. Als het model in elkaar is gezet kun je de tram "opwinden" om hem vervolgens te laten rijden over de trambaan. Ook kun je het begin van de baan verhogen, zodat de tram als het ware de helling af rijdt.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Tram" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
76,7 cm (lengte) x 7,3 cm (breedte) x 16 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Speelthema
Treinen, 3d modelbouw
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Tram modelbouw (70008)

Ugears

€ 39,95
QIn winkelwagen

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard