Truck UGM 11 modelbouw (70015)
Ugears

Modelbouw Pick-up Truck van Ugears. Maak van het geleverde bouwpakketje een gedetailleerde mechanische Truck UGM 11. Dit model is geschikt voor gevorderde modelbouwers.

  • Mechanische Pick-up Truck
  • Kan, na het opwinden, zelf rijden
  • Met 3 versnellingen
  • 420 houten onderdelen
  • Ugears modelbouw

Houten Pick-up Truck voor gevorderde modelbouwers.

Ugears mechanische modelbouw Truck UGM 11

Het bouwpakket voor deze pick-up bestaat uit maar liefst 420 onderdelen. Het in elkaar zetten van de Truck UGM 11 is dan ook geschikt voor de gevorderde modelbouwer. Als de Truck volledig in elkaar is gezet zijn er diverse bewegende onderdelen. Zo kun je de Truck zelf laten rijden door het "rubber-band-engine" systeem op te draaien. De Pick-up heeft 3 versnellingen; "vooruit", "achteruit" en "vrij". Tevens is de Truck voorzien van een laadbak met wanden die kunnen openen en sluiten.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Pick-up / Truck UGM 11" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

 

Eigenschappen en details

Maatvoering
34,0 cm (lengte) x 12,0 cm (breedte) x 12,0 cm (hoogte)
Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Speelthema
Verkeer en transport, Vrachtwagens en trucks, 3d modelbouw
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Truck UGM 11 modelbouw (70015)

Ugears

€ 69,95
QIn winkelwagen

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard