Truck UGM 11- Uitbreidingsset modelbouw (70018)
Ugears

Modelbouw Truck UGM Uitbreidingsset met Tanker, Brandladder en Aanhanger. Deze uitbreidingsset voor de UGM-11 Truck, is perfect om jouw truck in een Tankwagen of een Brandweerwagen met ladder om te bouwen of gewoon een Aanhanger toe te voegen. Dit model is geschikt voor gevorderde modelbouwers.

  • Geschikt voor UGM 11 Truck
  • 3 delen
  • 322 onderdelen
  • Schaal 1:24
  • Ugears modelbouw

Het Uitbreidingsset voor de Truck bevat:

  • De Tanker met een uniek openings mechanisme;
  • Een uitschuifbare driedelige brandladder op een draaibare platvorm. Uitgevouwen maar liefst 70cm lang
  • Truck Aanhanger: de chassis met wielen waarop het “bed” van de Truck gezet wordt.

De Tanker heeft een uniek openingsmechanisme. Dit mechanisme is ontworpen voor drinkblikjes van 0,33L, maar je kan er natuurlijk ook andere voorwerpen in doen. Draai aan het knopje op de dop van de Tanker en zie hoe het zich op een verrassende manier opent. 

De Brandladder heeft verschillende bedieningselementen. Druk op de schakelaar en laat de ladder bewegen. Alle drie delen van de ladder strekken zich uit naar voren. Er is een kleine ladder om brandweerlieden binnen een paar seconden op de Truck te laten klimmen. Net als op een echte brandweerwagen kan deze op de achterkant gemonteerd worden.

De Aanhanger chassis heeft een realistische schokdemper die tijdens het rijden heen en weer veert. Er is een speciaal rek onder de dissel zodat het model op zichzelf kan staan.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Truck UGM 11 Uitbreidingsset" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Geschikt voor
Jongens, Meisjes
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Speelthema
Verkeer en transport, Vrachtwagens en trucks, 3d modelbouw
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Truck UGM 11- Uitbreidingsset modelbouw (70018)

Ugears

€ 69,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard