Treinstation modelbouw (70013)
Ugears

Modelbouw Treinstation van Ugears. Deze set bestaat uit een klok, lampjes een en bankje.

  • 3D modelbouw
  • Treinstation
  • Schaal 1:32
  • 196 onderdelen
  • Ugears

Ugears Treinstation 

Elke trein heeft een passend station nodig en dit perron past precies bij uw Locomotief met aanhanger. Dit model is niet alleen een mooie reproductie van een typisch Europees station compleet met een klok, lampjes en een bank maar heeft ook een geheime uittrekbare lade met een slot en sleutel voor wat extra beveiliging.

Kwaliteit

Het model is een uitstekend cadeau voor een brede leeftijdsgroep. Van UGears mag u altijd een hoge kwaliteit verwachten en dat het product een lange tijd meegaat.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Treinstation / Railway platform" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Geschikt voor
Jongens, Meisjes, Universeel
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Speelthema
Treinen, 3d modelbouw
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Treinstation modelbouw (70013)

Ugears

€ 69,95
QIn winkelwagen

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard