Brandweertruck UGM met ladder modelbouw (70022)
Ugears

Modelbouw Brandweertruck met ladder. Maak van het geleverde bouwpakketje, met houten modelbouw onderdelen, je eigen truck. Doordat de truck twee versnellingen heeft, kan je je brandweertruck echt laten rijden. 

  • 3D Modelbouw
  • 2 versnellingen 
  • 537 onderdelen 
  • Uitschuifbare ladder
  • Ugears

 

De Brandweertruck is een model uit de nieuwe UGEARS Trucks collectie. Stoer ontwerp met een slimme constructie aan de binnenkant.  De Brandweertruck heeft realistische functies en heeft een draaiende basis en een uitschuifbare ladder die in een handomdraai tot een kraan met haak omgetoverd kan worden voor een reddings-/ bergingsmissie.

Brandweertruck met ladder

De UGEARS Brandweertruck heeft een uitschuifbare driedelige brandladder op een draaibare platvorm. Uitgevouwen is deze maar liefst 70cm lang! De Brandladder heeft verschillende bedieningselementen. Druk op de schakelaar en laat de ladder rijzen. Draai de platvorm naar links of naar rechts. Alle drie delen van de ladder strekken zich uit naar voren. Er is zelfs een kleine ladder om brandweerlieden binnen een paar seconden op de Truck te laten klimmen. Net als op een echte brandweerwagen kan deze op de achterkant gemonteerd worden.

Realistisch

Gebaseerd op de UGM-11 Truck, heeft het brandweerauto een viercylinder- elastiekjesmotor en kan vooruit en achteruit rijden met behulp van twee versnellingen, “drive” en “reverse”. Start de motor in rustmodus (“idle”) en kijk toe hoe de vier cylinders onder de motorkap hun werk doen.

Modelafmeting:        345*200*125 mm
Verpakking:              372*170*57 mm
Aantal onderdelen:   537

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Geschikt voor
Jongens, Meisjes, Universeel
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Speelthema
Verkeer en transport, Vrachtwagens en trucks, Brandweer, 3d modelbouw
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Brandweertruck UGM met ladder modelbouw (70022)

Ugears

€ 99,95
QIn winkelwagen

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard