Spoorwegovergang + 4m rails modelbouw (70014)
Ugears

Modelbouw Spoorwegovergang +4m rails. Maak van het geleverde bouwpakketje, met houten modelbouw onderdelen, je eigen spoorwegovergang. De set wordt geleverd met maar liefst 4 meter spoor en een spoorwegovergang met stopborden en slagbomen die met een hendel zijn te bedienen. 

  • 3D Modelbouw
  • Schaal 1:32
  • 200 onderdelen
  • Inclusief handleiding
  • Ugears

Productomschrijving 

Ugears is gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen. Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen.

Spoorwegovergang 

Bij een trein hoort een spoor met spoorwegovergang. De Ugears Spoorwegovergang met Rails is een prachtige set die past bij de Locomotief met Tender en het Trein Station. De set wordt geleverd met maar liefst 4 meter spoor en een spoorwegovergang met stopborden en slagbomen die met een hendel zijn te bedienen. 

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Treinstation / Railway platform" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Geschikt voor
Jongens, Meisjes, Universeel
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Speelthema
Treinen, 3d modelbouw
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Spoorwegovergang + 4m rails modelbouw (70014)

Ugears

€ 37,95
QIn winkelwagen

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard