Heavy Boy Truck VM-03 modelbouw (70056)
Ugears

Modelbouw Heavy Boy Truck VM-03 van Ugears. Maak van het geleverde bouwpakketje een gedetailleerde mechanische auto. Dit model is geschikt voor gevorderde modelbouwers.

  • Mechanische vrachtwagen
  • Kan zelf rijden
  • 541 onderdelen
  • Ugears
  • V-Model

 

Houten "Stoere mannen truck VM-03" van Ugears voor de gevorderde modelbouwers

Ugears mechanische modelbouw Heavy Boy Truck VM-03

Deze stoere truck is robuust en krachtig en is gebaseerd op een Amerikaanse truck! De VM-03 heeft een rubberband aangedreven motor, en accessoires zoals een schop en jerrycan. Met één keer opwinden kan de truck wel 5 meter rijden. Dit model heeft verschillende versnellingen zodat de vrachtwagen zo realistisch mogelijk lijkt. De standen zijn Neutral, Reverse en Drive, dus gas geven maar!

Heavy Boy Truck combineren met de Ugears trailer

Het is leuk om deze modelbouw Heavy Boy Truck VM-03 te combineren met de speciale modelbouw trailer. Deze trailer is tevens verkrijgbaar in de Bentoys webshop.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Heavy Boy Truck VM-03" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Geschikt voor
Jongens, Meisjes
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Heavy Boy Truck VM-03 modelbouw (70056)

Ugears

€ 69,95
QIn winkelwagen

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard