Modelbouw motor - Bike VM-02 (70051)
Ugears

Modelbouw motor: Bike VM-02 van het merk Ugears. Maak van het bouwpakketje, bestaande uit 189 onderdelen, je eigen gedetailleerde mechanische auto. Dit model is geschikt voor personen vanaf 14 jaar. De geschatte bouwtijd is 3 tot 4 uur.

  • Bike VM-02
  • Mechanische motor
  • Kan, na opwinden, zelf rijden
  • 189 houten onderdelen
  • Ugears V-Model 70037

 

Ugears mechanische modelbouw motor - Bike VM-02

Dit is de Bike VM-02 een stoere mechanische modelbouw moter van het merk Ugears. De motor wordt aangedreven door een krachtig elastiek die de motor, na opwinden, tot wel 3 meter vooruit laat rijden. Het ontwerp laat zien hoe de zuigers van de motor werken. Het brede achterwiel zorgt ervoor dat motorfiets stevig en stabiel blijft staan. Het model bestaat uit 189 houten onderdelen en is geschikt voor modelbouwers vanaf 14 jaar. 

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces van deze modelbouw motor is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het wel handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw motor "Bike VM-02" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Geschikt voor
Universeel
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Modelbouw motor - Bike VM-02 (70051)

Ugears

€ 24,95
QIn winkelwagen

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard