Flexi-Cubus modelbouw (70049)
Ugears

De Flexi-Cubus van Ugears is een mechanisch model om zelf in elkaar te bouwen. Zodra het model in elkaar zit bestaat deze uit 8 bollen die je op verschillende manieren naast en over elkaar heen kunt bewegen, dit zorgt voor een ontspannend gevoel.

  • Modelbouw
  • Flexi-Cubus 
  • Ont-stresser
  • 144 onderdelen
  • Ugears

 

De Flexi-Cubus van Ugears is een mechanisch model om zelf in elkaar te bouwen.

Ugears 70049 - Houten modelbouw Flexi Cubus

De Flexi Cubus is een model van het mechanische modelbouwmerk Ugears. Zodra het model in elkaar zit bestaat deze uit 8 bollen die je op verschillende manieren naast en over elkaar heen kunt bewegen. Het met je hand uitvoeren van deze bewegingen zorgt voor een relaxt en ontspannen gevoel. Het model bestaat uit 144 onderdelen en is gemaakt van hout.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Bij het bouwproces van Ugears modellen is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje of speciale wax, om de onderdelen als het ware "te smeren".

Bestel makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Flexi-Cubus" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Geschikt voor
Universeel
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Flexi-Cubus modelbouw (70049)

Ugears

€ 9,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard