Trimaran Merihobus modelbouw (70059)
Ugears

Houten modelbouw Trimaran Merihobus van Ugears. Het zeilbootmodel heeft drie rompdelen en twee zeilen. Door de skeletachtige stijl is de opbouw en het ontwerp van de boot goed te zien.

  • Trimaran Merihobus
  • Zeilbootmodel
  • 3 rompdelen en 2 zeilen
  • Gemaakt van hout
  • Ugears

 

 

 

Houten modelbouw Trimaran van Ugears.

Ugears 70059 - Modelbouw Trimaran Merihobus 

Het modelbouwpakket van zeilbootmodel Trimaran Merihobus van Ugears bestaat uit 237 houten onderdelen. Zodra de zeilboot in elkaar is gebouwd heeft deze drie rompdelen, twee zeilen, divers tuigage en een mooie finishing touch in de vorm van een zeepaardje dat uit de boeg van de boot is gesneden. Door de skeletachtige stijl is de opbouw en het ontwerp van de boot goed te zien.

Bewegende delen van de Trimaran zeilboot

Het anker van de zeilboot kan worden uitgeworpen en het voorste zeil kan worden gehezen via de draaiknop. Het roer kan ronddraaien en het achterste roerblad kan worden bestuurd met de speciale hendel. De twee kleine roeibootjes kun je naar beneden laten zakken en weer ophijsen.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces van Trimaran zeilboot is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet of speciale wax, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Trimaran Merihobus" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
41 cm (lengte) x 23,5 cm (breedte) x 56 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Geschikt voor
Universeel
Speelthema
Boten en schepen
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Trimaran Merihobus modelbouw (70059)

Ugears

€ 44,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard