V-Express Stoomtrein modelbouw (70058)
Ugears

Modelbouw V-Express Steam Train with Tender. Een gedetailleerde modelbouw stoomtrein van het merk Ugears. Het bouwpakket bestaat uit 538 houten onderdelen. Geschikt voor gevorderde modelbouwers.

  • Modelbouw Stoomtrein
  • V-Express Steam Train with Tender
  • 538 houten onderdelen
  • Bouwtijd: +/- 10 uur
  • Ugears mechanisch model

 

Modelbouw V-Express Steam Train with Tender.

Ugears 70058 - Modelbouw V-Express stoom trein met aanhanger

De V-Express Steam Train with Tender is een gedetailleerde modelbouw stoomtrein van het merk Ugears. Inbegrepen zijn de bijbehorende aanhanger en meer dan 2 meter aan rails. Het bouwpakket bestaat uit 538 houten onderdelen en de gemiddelde bouwtijd bedraagd +/- 10 uur. Dit model is geschikt voor gevorderde modelbouwers.

Houten model V-Express Steam Train with Tender

Wanneer het model in elkaar is gezet kun je deze opwinden om de stoomtrein vervolgens, tot wel 4 meter, zelf te laten rijden. Tijdens het rijden ziet u de mechanische werking van de stoomlocomotief. De trein kan in 3 verschillende standen worden gezet: vooruit, achteruit en vrij. Achter de stoomtrein kan de bijbehorende aanhanger gekoppeld worden. In de aanhanger is ruimte voor bijvoorbeeld snoepjes of notitiebriefjes. De compleet in elkaar gezette modeltrein heeft diverse realistische details en is dan ook prachtig om te zien. 

Ugears treinmodellen en treinaccessoires combineren

Het is leuk om deze Ugears V-Express Steam Train with Tender te combineren met andere trein en spoor modellen van Ugears, zoals de locomotief, het treinstation of de spoorwegovergang.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel de Ugears modelbouw stoomtrein makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "V-Express Steam Train with Tender" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
56 cm (lengte) x 12 cm (breedte) x 12 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Speelthema
Treinen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

V-Express Stoomtrein modelbouw (70058)

Ugears

€ 69,95
QIn winkelwagen

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard