Aviator inclusief vliegtuig en helikopter modelbouw (70053)
Ugears

Modelbouwpakket van Ugears voor de "Aviator", bestaande uit een toren, bedieningsmechanisme, vliegtuig en helikopter. Het model bestaat uit 726 houten onderdelen en is geschikt voor gevorderde modelbouwers van 14 jaar e.o.

  • Modelbouwpakket Aviator
  • Inclusief vliegtuig en Helikopter
  • 726 onderdelen
  • Bouwtijd: +/- 15 uur
  • Ugears

Modelbouwpakket van Ugears voor de "Aviator".

Ugears 70053 - Model Aviator

Met het geleverde bouwpakket maak je een "Aviator", bestaande uit een luchtverkeerstoren, bedieningsmechanisme én een vliegtuig en helikopter die je afwisselend kunt plaatsen. Zodra het model klaar is kun je het vliegtuig of de helikopter laten vliegen in onder andere diverse snelheden en draairichtingen. Het complete model bestaat uit 726 houten onderdelen en is geschikt voor gevorderde modelbouwers van 14 jaar e.o.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met wax of kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel de Ugears modelbouw Aviator makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Model Aviator" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears modelbouw? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Geschikt voor
Universeel
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Aviator inclusief vliegtuig en helikopter modelbouw (70053)

Ugears

€ 69,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard