Modelbouw Steampunk Clock (70093)
Ugears

Mechanische modelbouw klok van Ugears. Maak met dit modelbouwpakket je eigen miniatuur imitatieklok met prachtige details. Zet de tandwielen en de wijzers van de klok in beweging door aan de achterzijde te draaien en geniet van de mechanische bewegingen.

  • Steampunk Clock
  • Gedetailleerde modelbouw
  • Imitatieklok
  • Alleen handmatige bediening
  • Ugears 

Ugears 70093 - Steampunk Clock

Dit bouwpakket van de "Steampunk" 3D imitatieklok bevat 43 onderdelen. De geschatte bouwtijd bedraagd ongeveer 1 uur. Wanneer de klok klaar is zie je een opvallend miniatuurmodel van een klok met diverse tandwielen en prachtige stijlvolle details. Zet de tandwielen en de wijzers van de klok in beweging door aan de achterzijde te draaien en geniet van de mechanische bewegingen. Dit bouwpakket is onderdeel van de Ugears mechanische modelbouw collectie.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig 

Tijdens het bouwproces van deze modelbouw miniatuurklok is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met wax of kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel de Ugears Steampunk Clock makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Steampunk Clock", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Maatvoering
12,5 cm (breedte) x 7,8 cm (hoogte) x 5,3 cm (diepte)
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Modelbouw Steampunk Clock (70093)

Ugears

€ 9,95
QIn winkelwagen

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard