Modelbouw Wheel-Organizer (70074)
Ugears

Mechanisch pennenhouder model van Ugears. Met dit houten modelbouwpakket maak je een pennenhouder met ruimte voor 6 pennen, potloden of stiften. Draai aan het stuurwiel om het juiste schrijfgerei naar jou toe te bewegen.

  • Wheel organizer
  • Penhouder
  • 51 onderdelen
  • Stuurwiel in scheepvaartstijl
  • Ugears modelbouw

 

Ugears 70074 - Wheel-Organizer pennenhouder

Het Ugears modelbouwpakket "Wheel-Organizer" bevat 51 onderdelen. De geschatte bouwtijd bedraagd ongeveer 1 uur. Met dit houten modelbouwpakket maak je een pennenhouder met ruimte voor 6 pennen, potloden of stiften. Draai aan het stuurwiel om het juiste schrijfgerei naar jou toe te bewegen.  Het mechanisch pennenhoudermodel is onderdeel van de Ugears modelbouwcollectie.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Net zoals bij de andere Ugears modellen is, tijdens het bouwproces van de pennenhouder, geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met wax of kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel het Ugears Wheel-Organizer model makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Wheel-Organizer", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Maatvoering
9 cm (breedte) x 11 cm (hoogte) x 9,3 cm (diepte)
Leeftijdsdoelgroep
5 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
5 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Modelbouw Wheel-Organizer (70074)

Ugears

€ 9,95
QIn winkelwagen
  • 5 jaar

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard