Modelbouw Tugboat - Sleepboot (70078)
Ugears

Modelbouw sleepboot van Ugears. Met dit houten modelbouwpakket maak je een mooie gedetailleerde sleepboot. Door deze op te winden met de speciale draaiknop beweegt deze voorwaarts op een golvende manier.

  • Sleepboot "Model Tugboat"
  • Schaal 1:80
  • Beweging door "opwinden"
  • 169 onderdelen
  • Ugears modelbouw

Ugears 70078 - Model Tugboat - Sleepboot

Met dit houten modelbouwpakket van Ugears, bestaande uit 169 onderdelen, maak je een mooie gedetailleerde sleepboot op schaal 1:80. Wanneer de boot in elkaar is gezet blijft de romp open, zodat de diverse technische kenmerken van het model goed zichtbaar zijn.

Laat jouw mechanische modelbouw sleepboot bewegen

De sleepboot wordt aangedreven door een rubberband-motor, waarbij de spanning van de bandjes vertaald wordt naar de beweging van de tandwielen. De asymmetrie van de wielen verleent het model haar unieke manier van bewegen, die het schommelen op de golven nabootst. Door de boot op te winden met de speciale draaiknop beweegt deze, afhankelijk van de last en het oppervlak, tot drie meter voorwaarts.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met wax of kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel het Ugears Tugboat model makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Tugboat", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
28,5 cm (lengte) x 12 cm (breedte) x 18,5 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Modelbouw Tugboat - Sleepboot (70078)

Ugears

€ 39,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard