Modelbouw Butterfly - Vlinder (70081)
Ugears

Modelbouw "Butterfly" van Ugears. Met dit houten modelbouwpakket maak je een mooie gedetailleerde vlinder die kan fladderen richting de bloem.

  • Model "Butterfly"
  • Schaal 6:1
  • Beweging door "opwinden"
  • 168 onderdelen
  • Ugears modelbouw

Ugears 70081 - Modelbouw "Butterfly" van Ugears

Met dit houten modelbouwpakket van Ugears maak je een mooie gedetailleerde vlinder met een bijbehorende bloem. Een prachtig model voor in huis of op kantoor. De vlinder is uitgerust met een rubberen bandmotor. Door deze op te draaien, via de speciale knop, begint de vlinder te bewegen en fladderen. Het model bestaat uit 168 onderdelen en heeft een geschatte bouwtijd van 2 uur.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Zoals bij elk model van Ugears, heb je voor het in elkaar bouwen van dit "Butterfly" model, geen lijm of extra gereedschap nodig. Je bouwt jouw vlinder met kant-en-klare onderdelen, die precies voorgesneden zijn, in hoogwaardige en natuurlijke houten multiplexplaten. Met een lichte druk springen de onderdelen gemakkelijk uit de platen om ze vervolgens op de juiste plek in het model te kunnen plaatsen.

Bestel het Ugears Vlinder model makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Butterfly", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
36 cm (lengte) x 58 cm (breedte) x 58 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Modelbouw Butterfly - Vlinder (70081)

Ugears

€ 36,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard