Modelbouw Monowheel (70080)
Ugears modelbouw

Mechanisch Monowheel model van Ugears. Met dit modelbouwpakket maak je jouw eigen houten Monowheel. Wind het model op met de knop aan de zijkant en laat de Monowheel tot wel 5 meter zelf rijden. 

  • Monowheel
  • Modelbouw
  • 300 onderdelen
  • Bouwtijd +/- 3 uur
  • Ugears

Ugears 70080 - Modelbouw Monowheel

Mechanisch Monowheel model op schaal 1:24 van Ugears. Met dit houten modelbouwpakket maak je jouw eigen houten Monowheel met een gedetailleerde en open vormgeving, zodat je een goed zicht hebt op alle bewegende en draaiende onderdelen. Dit model bestaat uit 300 onderdelen en heeft een geschatte bouwtijd van +/- 3 uur.

Monowheel met twee verschillende beweegstanden 

Het Ugears Monowheel model is voorzien van twee verschillende beweegstanden. De eerste stand is met vergrendelde achterpootjes en zorgt ervoor dat de Monowheel, na het opwinden, onafgebroken door kan rijden voor ongeveer anderhalf tot twee meter. Daarna draait het model sierlijk bij en stopt het. De tweede modus, met de pootjes in ontgrendelde positie, zal jouw Monowheel vooruit laten rollen, terwijl de rubberbandmotor aan het werk is. Vervolgens draait het wiel om en schuiven de voetjes naar binnen. Daarna rolt het model tot maximaal vijf meter door. 

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Zoals bij elk model van Ugears, heb je voor het in elkaar bouwen van dit "Monowheel" model, geen lijm of extra gereedschap nodig. Je bouwt jouw monowiel met kant-en-klare onderdelen, die precies voorgesneden zijn, in hoogwaardige en natuurlijke houten multiplexplaten. Met een lichte druk springen de onderdelen gemakkelijk uit de platen om ze vervolgens op de juiste plek in het model te kunnen plaatsen.

Bestel de Ugears Monowheel makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Monowheel", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
18,5 cm (lengte) x 9,5 cm (breedte) x 16 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Modelbouw Monowheel (70080)

Ugears modelbouw

€ 34,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard