Modelbouw Archballista Toren (70048)
Ugears

Modelbouw Archballista Toren van het merk Ugears. Deze set neemt je mee terug naar de middeleeuwen en bestaat uit een gedetailleerde toren en afvuureenheid waarmee je jouw grondgebied kunt verdedigen.

  • Archballista
  • Toren en belegeringswapen 
  • Geschatte tijd: 6 uur
  • Onderdelen: 292
  • Ugears modelbouw

 

Met deze modelbouwset, bestaande uit een toren en afvuurmachine, neemt Ugears je mee terug naar de middeleeuwen waar ze belegeringskruisbogen en torens gebruikten voor de verdediging van hun grondgebied.

Ugears 70048 - Modelbouw Archballista tower

Bouw de houten Archballista toren én de afvuurmachine in elkaar. Eenmaal gebouwd kun je de twee onderdelen apart gebruiken, maar de toren en de belegeringskruisboog kunnen ook tot één geheel op elkaar geplaatst worden. Als je de afvuurmachine opwindt, kun je met de bijbehorende pijltjes echt schieten op je doelwit. De bouwset bestaat uit 292 onderdelen en de geschatte bouwtijd is ongeveer 7 uur. Geschikt voor modelbouwers van 14 jaar en ouder.

Toren afmeting 153 x 95 x 96 mm
Archballista afmeting 90 x 81 x 142 mm
 

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Archballista toren" (70048) bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Geschikt voor
Jongens, Meisjes
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Modelbouw Archballista Toren (70048)

Ugears

€ 39,95
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard