Mack Granite Tankwagen (02827)
Bruder Profi-Serie

Grote Mack Granite tankwagen van het merk Bruder. De tank op deze vrachtwagen/truck kan echt gevuld worden met water om dit vervolgens uit de slang te spuiten.

  • Tankwagen
  • Mack vrachtwagen /  truck
  • Kan gevuld worden met water
  • Bruder
  • Schaal 1:16

Let op: uitlopend artikel. Op = op

Mack Granite Tankwagen van Bruder (02827). Een robuuste grote truck voorzien van een tank die echt gevuld kan worden met water.

Speelgoed Tanktruck Bruder

De tankwagen/tanktruck is van het merk MACK en kan gevuld worden met water. Door te pompen met de gele knop aan de bovenzijde kan druk opgebouwd worden, zodat het water via de tankslang uit de tank gespoten kan worden. Deze tankslang kan open en dichtgezet worden met een knop. Op deze manier kun je écht het ophalen en leveren van brandstof naspelen.

Eigenschappen MACK vrachtwagen speelgoed van Bruder

De deuren van de bestuurderscabine en de motorkap van deze tanktruck kunnen openen en de spiegels kunnen in- en uitgeklapt worden. De tankwagen is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is daardoor bijzonder sterk. De wagen is uitgevoerd op schaal 1:16 en voorzien van stevige profielbanden.

Combineren voor extra speelplezier

Combineer deze tankwagen met de aanhanger met tank van Bruder voor extra veel speelmogelijkheden (zie ook de bijbehorende productfoto). De aanhanger is apart verkrijgbaar bij Bentoys. Verder passen de sneeuwblazer (02349), de sneeuwschuiver (02582), de licht- en geluidmodules (02801 & 02802) op deze vrachtwagen. Ook leuk is het om de vrachtwagen te combineren met de Bruder bWorld speelfiguren en accessoires en de andere 1:16 voertuigen van Bruder.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02827 "Mack Tank Truck" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
59,8 cm (lengte) x 18,5 cm (breedte) x 23,8 cm (hoogte)
Schaal
1:16
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Traffic
Kleur
Grijs, Rood, Zwart
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Vanaf leeftijd
3 jaar
Speelthema
Verkeer en transport
Miniatuurmerk
MACK
Bruder

Mack Granite Tankwagen (02827)

Bruder Profi-Serie

€ 58,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard