Oranje quad met bestuurder (63000)
Bruder bworld speelgoed

Cross met deze stoere Bruder bworld quad door moeilijk begaanbaar terrein en bossen. Inclusief een bestuurder en extra bergruimte op het bagagerek.

  • Stoere quad
  • Bestuurder met crossuitrusting
  • Kleur: oranje
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

 

Cross met deze stoere quad met bestuurder door moeilijk begaanbaar terrein en bossen. Met extra ruimte op het bagagerek.

Bruder 63000 - Oranje quad met bestuurder

Deze speelgoedset bestaat uit een stoere quad met bestuurder. De quad is voorzien van een rek voor bagage, stevige voorbumper, grove profielbanden, strak sturende voorwielen en verende assen, hiermee rijdt deze quad prima door moeilijk toegankelijk terrein. De bestuurder is uitgerust met helm en beschermingsvest. Met deze quad kun je crossen of recreatief rijden, maar ook kan hij ingezet worden als hulpmiddel op de boerderij of bij bouwprojecten.

Bruder speelgoed gemaakt van sterk materiaal

De quad met bestuurder is onderdeel van de Bruder bworld serie. De quad en bestuurder zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor urenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld 63000 "Quad with driver" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Meisjes, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Sports & Fun
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Kleur
Oranje
Vanaf leeftijd
4 jaar
Speelthema
Sport en vrije tijd
Bruder

Oranje quad met bestuurder (63000)

Bruder bworld speelgoed

€ 20,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard