MB Arocs Brandweer kraanwagen (03675)
Bruder speelgoed

Mercedes Benz Arocs brandweer kraanwagen van Bruder. Speelgoed takelwagen met een uitschuifbare kraan met een bestuurderscabine op een roterende (360°) kraanopbouw. Met leuke licht- en geluidseffecten.

  • MB Arocs kraanwagen
  • Brandweer takelwagen
  • Uitschuifbare en roterende kraan
  • Met licht- en geluid
  • Bruder 1:16

MB brandweer kraanwagen van Bruder. Takelwagen met een uitschuifbare kraan met een bestuurderscabine op een roterende (360°) kraanopbouw. Inclusief leuke licht- en geluidseffecten.

Bruder 03675 Brandweerwagen met hijskraan 

Deze speelgoed Mercedes-Benz Arocs brandweerwagen met hijskraan heeft een mooie vormgeving en realistische details. De cabine is voorzien van transparante beglazing en de deuren van de cabine kunnen openen. Daarnaast is de kraanwagen voorzien van in- en uitklapbare buitenspiegels en door de vier uitschuifbare steunpoten kan de brandweerwagen altijd stevig staan.  Deze MB Arocs met kraan heeft een, voor de brandweer herkenbare, rode kleur, en is gemaakt van kunststof en op schaal 1:16.

Takelen met de brandweerwagen

Deze MB brandweerwagen heeft een uitschuifbare kraan met functionele lier/kabel die bediend kan worden via de draaiknop. De kraanopbouw, met daarop de kraan en bijbehorende bestuurderscabine, kan maar liefst 360° draaien. De bestuurderscabine van deze takelwagen heeft een schuifdeur die kan openen en sluiten.

Met leuke licht- en geluidseffecten

De sirenes met licht- en geluidseffecten maken de uitstraling van deze MB brandweer kraanwagen helemaal af.

Echte situaties naspelen

Is er ergens hulp nodig van de brandweer? Zet dan de zwaailichten en sirenes aan en schiet te hulp. Met deze MB Arocs brandweer kraanwagen kun je bijvoorbeeld omgevallen bomen optakelen of auto’s uit het water halen. Samen met de andere artikelen uit de Bruder Profi-serie in de categorie hulpdiensten en de figuren uit de bworld serie, kunnen eindeloos levensechte situaties worden nagespeeld.

Bestel Bruder brandweer speelgoed makkelijk en snel

De Bruder 03675 "MB Arocs fire service crane" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!
 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
52 cm (lengte) x 18,5 cm (breedte) x 28 cm (hoogte)
Schaal
1:16
Merk
Bruder
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Profi-serie thema
Profi-serie Emergency Service
Vanaf leeftijd
4 jaar
Kleur
Rood
Speelthema
Brandweer
Miniatuurmerk
Mercedes-Benz
Bruder

MB Arocs Brandweer kraanwagen (03675)

Bruder speelgoed

€ 66,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard