Speelfiguur UPS bezorger met palletwagen (62210)
Bruder bWorld

Bruder bWorld speelset bestaande uit een UPS bezorger met palletwagen, verschillende formaten UPS verzenddozen en 2 euro-pallets. 

  • UPS bezorger
  • Met palletwagen en pallets
  • Inclusief UPS verzenddozen
  • Bruder bWorld
  • Schaal 1:16

Speelfiguur UPS met accessoires.

Bruder 62210 - UPS bezorger met palletwagen, pallets en dozen

Steeds meer mensen bestellen pakketjes online en de bezorgdiensten krijgen het drukker en drukker. Met deze UPS speelset speel je thuis het verzenden en ophalen van pakketjes zelf na. In deze Bruder set vind je een speelfiguur "bezorger" met UPS kleding. Deze kan de handpalletwagen bedienen en de europallets verplaatsen. Tevens zijn er diverse maten UPS verzenddozen meegeleverd voor extra veel speelvariatie.

Speelgoed van sterk materiaal

De UPS bezorger, de palletwagen en pallets zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben mooie details. De set is uitgevoerd op schaal 1:16. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor urenlang speelplezier.

UPS speelgoed combineren voor extra speelplezier

Combineer deze Bruder bWorld UPS speelset met andere voertuigen, accessoires en speelfiguren van Bruder voor extra veel speelvariatie. In het bijzonder is het leuk om deze Bruder bWorld speelfiguur met accessoires (62210) te combineren met de Scania R-serie vrachtwagen met heftruck (03581), de MACK Granite UPS Truck (02828) en/of de MB Sprinter UPS transporter met bezorger (02538).   

Bestel Bruder makkelijk en snel

De Bruder bworld 62210 "Figurenset UPS Logistik" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Kleur
Bruin, Rood
Merk
Bruder
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Profi-serie thema
Profi-serie Traffic
Speelthema
Commercie en service, Verkeer en transport
Vanaf leeftijd
4 jaar
Bruder

Speelfiguur UPS bezorger met palletwagen (62210)

Bruder bWorld

€ 16,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard