Scania R-serie veewagen met koe (03549)
Bruder Profi-Serie

Scania R-serie veetransporter met een bruine koe van Bruder. Deze vrachtwagen heeft een wissellaadbak met uitklapbare steunpoten voor veevervoer. De trailer een uitklapbare én uitschuifbare achterklep met oploophekken. Zo kan het rundvee veilig en gemakkelijk in- en uitlopen. 

  • Scania R-serie veewagen
  • Inclusief stier of koe
  • Met opklapbare oploophekken
  • Bruder Profi-serie 1:16

 

Scania R-serie veewagen van Bruder (03549). Deze vrachtwagen heeft een wissellaadbak met uitklapbare steunpoten voor veevervoer. De trailer een uitklapbare én uitschuifbare achterklep met oploophekken. Zo kan het rundvee veilig en gemakkelijk in- en uitlopen. Incl. 1 bruine koe óf stier.

Bruder 03549 - Scania R-serie veetransport vrachtwagen

Met deze veetransportwagen van Scania verplaats je het rundvee op een makkelijke en veilige manier manier van de ene naar de andere locatie. De veetrailer heeft zijdeuren en een achterklep die kunnen openen. Tevens kan de achterklep verlengt worden door deze uit te schuiven. Zo heeft het vee een extra lang en minder stijl oplooppad. Voor extra veiligheid is de laadklep voorzien van oploophekken. Aan de binnenzijde heeft de trailer verplaatsbare dranghekken zodat de ruimte aangepast kan worden aan het ras of soort dier dat vervoerd wordt.

Speelgoed veewagen van Bruder

De speelgoed veewagen is voorzien van een wissellaadbak container, deze heeft uitklapbare steunpoten en kan dus op zichzelf staan, zodat de vrachtwagen eronder of eronderweg kan rijden. De deuren van de cabine kunnen openen en de buitenspiegels kunnen in- en uitklappen. Eén bruine koe of stier uit de Bruder collectie is inbegrepen bij deze veestransporter. Deze Scania vrachtwagen voor diertranport is gemaakt van hoogwaardig kunststof, heeft stevige profielbanden en uitgevoerd op schaal 1:16. Door de veelzijdige speelfuncties, de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor urenlang speelplezier.

Bruder speelgoed combineren

Combineer deze Bruder Scania veewagen met ander Bruder speelgoed voor extra veel speelvariatie. zo passen de cabine de Bruder bworld figuren en in de trailer passen meerdere dieren. Doordat de afmetingen van de container overeenkomen met de andere wissellaadbak containers van Bruder kunnen deze gecombineerd en gestapeld worden. Aan de voorzijde kan de sneeuwschuiver uit accessoiregroep M gekoppeld worden en op de cabine passen de licht- en geluidsmodules uit groep H van Bruder.

Bestel de Scania veewagen makkelijk en snel

De Bruder 03549 "Scania R-serie Cattle transportation truck including 1 cow" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 

Eigenschappen en details

Maatvoering
52 cm (lengte) x 18,5 cm (breedte) x 26,5 cm (hoogte)
Geschikt voor
Jongens, Meisjes
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Farming, Profi-serie Traffic
Speelthema
Boerderij en landbouw, Verkeer en transport, Vrachtwagens en trucks
Kleur
Blauw, Grijs
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
Scania
Bruder

Scania R-serie veewagen met koe (03549)

Bruder Profi-Serie

€ 66,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard