Dodge Power Wagon met waterscooter (02503)
Bruder Profi-serie

Deze Bruder speelset bestaat uit een Dodge RAM 2500 Power Wagon terreinwagen met waterscooter en bijbehorende bestuurder en aanhanger.

  • Dodge Terreinwagen
  • Model: RAM 2500 Power Wagon
  • Met waterscooter en aanhanger
  • Inclusief speelfiguur
  • Bruder schaal 1:16

 

Speelgoedset bestaande uit een Power Wagon en waterscooter met trailer.

Bruder 02503 - Speelgoed Dodge terreinwagen met Jetski-set

Deze Bruder speelset bestaat uit een Dodge RAM 2500 Power Wagon en een moderne waterscooter met trailer. De set is inclusief een speelfiguur. Dit speelgoed is onderdeel van de Bruder Profi-serie. Alle items zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16.

Dodge RAM 2500 Power Wagon terreinwagen

De Dodge RAM 2500 Power Wagon terreinwagen van Bruder heeft vier deuren en een achterklep die geopend en gesloten kunnen worden. In de laadbak van de terreinwagen is veel ruimte om spullen mee te nemen. Met het stuurverlengstuk, dat via het dak geplaatst kan worden, kan je de Power Wagon altijd makkelijk besturen.

Bruder waterscooter met trailer

Jetski's en waterscooters worden vaak gebruikt voor recreatie op het water, maar natuurlijk ook als reddingsmiddel door de kustwacht. Deze Bruder waterscooter kan echt drijven op water en de bijbehorende speelfiguur is voorzien van een zwemvast. Je kunt dus meteen te water! De waterscooter komt inclusief een trailer om de jetski te vervoeren met de Dodge terreinwagen.

Combineren van Bruder speelgoed

De terreinwagen is voorzien van een afneembare trekhaak en een koppelingselement aan de voorzijde. Je kunt hierdoor, naast de waterscootertrailer, ook andere Bruder aanhangers achter de Power Wagon koppelen, zoals een kipper, een veetrailer of paardentrailer. Door gebruik te maken van het afneembare koppelingselement aan de voorzijde van de terreinwagen kun je een Bruder sneeuwschuif of sneeuwblazer plaatsen. Ook is het mogelijk om een licht- en geluidsmodule van Bruder (02802) bovenop de auto te bevestigen. De trailer voor de waterscooter is voorzien van een universele koppeling en kan daarom ook achter andere Bruder voertuigen en auto's met trekhaak worden gekoppeld.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02503 "Dodge Ram 2500 Power Wagon including trailer and men" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Speelthema
Vakantie
Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Maatvoering
67,5 cm (lengte) x 17 cm (breedte) x 15 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Kleur
Blauw, Rood
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Profi-serie thema
Profi-serie Sports & Fun
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
Dodge
Bruder

Dodge Power Wagon met waterscooter (02503)

Bruder Profi-serie

€ 60,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard