Land Rover Pick-up met waterscooter (02599)
Bruder Profi-serie

Speelset van Bruder bestaande uit een Land Rover Defender Pick-up en een aanhanger met daarop een waterscooter. Inclusief een bijpassende speelfiguur.

  • Land Rover Defender
  • Pick-up Truck
  • Met waterscooter en aanhanger
  • Incl. speelfiguur
  • Bruder 1:16

Let op: uitlopend artikel. Op = op

Speelset met Pick-up en waterscooter van Bruder.

Bruder 02599 - Land Rover Defender Pick-up met waterscooter

Deze Bruder speelset bestaat uit een oranje Land Rover Defender Pick-up en een aanhanger met daarop een waterscooter. De set is inclusief een bijpassende speelfiguur. Dit speelgoed is onderdeel van de Bruder Profi-serie. Alle items zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16.

Land Rover Defender Pick-up

De Land Rover Defender Pick-up van Bruder heeft 2 deuren en een motorkap die geopend en gesloten kunnen worden. In de laadbak van de terreinwagen is veel ruimte om spullen mee te nemen. Met het stuurverlengstuk, dat via het dak geplaatst kan worden, kan je deze Land Rover altijd makkelijk besturen.

Bruder waterscooter met trailer

Jetski's en waterscooters worden vaak gebruikt voor recreatie op het water, maar natuurlijk ook als reddingsmiddel door de kustwacht. Deze Bruder waterscooter kan echt drijven op water en de bijbehorende speelfiguur is voorzien van een zwemvast. Je kunt dus meteen te water! De waterscooter komt inclusief een trailer om de jetski te vervoeren met de Land Rover terreinwagen.

Combineren van Bruder speelgoed

De Land Rover pick-up is voorzien van een trekhaak. Je kunt hierdoor, naast de waterscootertrailer, ook andere Bruder aanhangers achter deze wagen koppelen, zoals bijvoorbeeld een kipper, een veetrailer of paardentrailer. De trailer voor de waterscooter is voorzien van een universele koppeling en kan daarom op zijn beurt ook weer achter andere Bruder voertuigen en auto's met trekhaak worden gekoppeld.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 02599 "Land Rover Defender Station Wagen including trailer" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
55,5 cm (lengte) x 15 cm (breedte) x 14,3 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Kleur
Blauw, Grijs, Oranje, Wit
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Profi-serie thema
Profi-serie Sports & Fun
Vanaf leeftijd
4 jaar
Speelthema
Verkeer en transport, Sport en vrije tijd
Miniatuurmerk
Land Rover
Bruder

Land Rover Pick-up met waterscooter (02599)

Bruder Profi-serie

€ 50,39
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard