Mercedes-Benz Arocs met afrolcontainer en Schaeff minigraafmachine (03624)
Bruder Profi-serie

Mercedes-Benz Arocs met afrolcontainer en Schaeff minigraafmachine van Bruder. De vrachtwagen heeft een volledig functionele afrolcontainer met aan de achterzijde dubbele scharnierdeuren. De Schaeff HR16 heeft een graafarm en kan 360-graden draaien. 

  • MB Acrocs met afrolcontainer
  • Schaeff HR 16 minigraafamchine
  • Bouw speelset 
  • Bruder 03624
  • Schaal 1:16

 

Mercedes-Benz Arocs met afrolcontainer met Schaeff HR16 minigraafmachine van Bruder (03624). 

Mercedes-Benz met afrolcontainer

De LKW vrachtwagen met afrolcontainer bevat verschillende bewegende onderdelen. Zo is de afrolcontainer volledig functioneel, zodat deze op de vrachtwagen en op de grond kan worden geplaatst. De deuren van de cabine kunnen openen en sluiten. De container heeft twee scharnierende deuren aan de achterzijde. Met de Mercedes-Benz Arocs LKW vrachtwagen met afrolcontainer kan levensecht plaatsen en ophalen van een container worden nagespeeld. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat deze miniatuur vrachtwagen garant voor jarenlang speelplezier.

Schaeff HR 16 minigraafmachine

Deze minigraafmachine is een miniatuur weergave van de echte Schaeff HR 16 minigraafmachine en heeft dan ook talloze realistische details. Zo is de minigraafmachine uitgevoerd met een volledig functionele graafarm en beweegbaar compact schuifblad. De graafmachine staat stevig door de rubberen rupsbanden en kan 360 graden draaien. Door de combinatie van de MB Arocs en de  minigraafmachine is makkelijk grondverzet werkzaamheden na te spelen, zoals een hoeveelheid grond voor een uitgraving of ophoging moet worden verplaatst. 

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 03624 "Mercedes-Benz Arocs met afrolcontainer met Schaeff minigraafmachine" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Schaal
1:16
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Merk
Bruder
Leeftijdsdoelgroep
Peuters, Kleuters
Speelthema
Bouw en infra, Vrachtwagens en trucks
Kleur
Grijs, Rood
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
Mercedes-Benz, Schaeff
Bruder

Mercedes-Benz Arocs met afrolcontainer en Schaeff minigraafmachine (03624)

Bruder Profi-serie

€ 61,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard