Fendt 936 Vario Bosbouwtractor (03042)
Bruder Profi-serie

De Fendt 936 Vario is robuuste bosbouwtractor van Bruder met een functionele kraan, grijper en beschermingskooi. Met het stuurverlengingssysteem via het dak is deze tractor makkelijk te besturen.

  • Bosbouwtractor
  • Fendt 936 Vario
  • Met kraan, grijper en bosbouwschild
  • Bruder Profi-serie 1:16

Let op: uitlopend artikel. Op=op.

De Fendt 936 Vario is robuuste bosbouwtractor van Bruder (03042) met een functionele kraan, grijper en beschermingskooi. Met het stuurverlengingssysteem via het dak is deze tractor makkelijk te besturen.

Veelzijdige bosbouwtractor

Met deze grote robuuste tractor met kraan speel je realistische situaties na in de bosbouw. De kraan is volledig functioneel en met de grijper kan je makkelijk boomstammen verplaatsen. Het bosbouwschild met lier dient voor extra hulp en/of bescherming. De deuren van de cabine kunnen openen. De tractor kan, tijdens het spelen, makkelijk bestuurd worden met het stuurverlengingsstuk via het dak.

Sterk en realistisch

Deze Fendt 936 Vario bosbouwtractor valt in de categorie 3000 serie tractoren met een groot formaat. De tractor is gemaakt van hoogwaardig kunststof, uitgevoerd op schaal 1:16 en heeft veel realistische details. Door de veelzijdige speelfuncties, realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor jarenlang speelplezier.

Combineren

In de cabine passen de bworld figuren. Het is mogelijk om dubbele banden of een schuifblad te plaatsen uit accessoires groep E, K en M. Gebruik de Bruder boomstammen voor nog meer variatie.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder 03042 "Fendt 936 Vario Forestry tractor" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
41,5 cm (lengte) x 17,5 cm (breedte) x 28,5 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Profi-serie thema
Profi-serie Forestry
Tractoren serie
3000 serie / Premium-Pro
Speelthema
Bosbouw
Kleur
Groen, Rood
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
Fendt
Bruder

Fendt 936 Vario Bosbouwtractor (03042)

Bruder Profi-serie

€ 42,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard